Bradley Maku Bisquettes

Yhteenveto

Avain Bradley Tupakoitsijoiden menestykseen on Bradley-makukeksit. Keksien valmistamiseksi kovapuun sirut sidotaan toisiinsa tarkkoja määriä käyttäen kontrolloiduissa paineissa ja tiheyksissä. Savun maku määräytyy poltettavan puun lajin mukaan.

  • Leppä ja vaahtera antavat rikkaan ja selkeän maun, jota käytetään yleensä merenelävien kinkkujen ja pekonin kanssa.
  • Meskviitin ja hickoryn voimakkaampia ja selvästi erottuvia makuja käytetään yleisesti naudanlihan ja sianlihan tuotteiden, kuten sianlihan olkapäiden ja naudanlihan rintaliivien tupakoinnissa.
  • Omena ja kirsikka antavat makeamman, miedomman savun maun, jota käytetään yleensä siipikarjan ja luonnonvaraisen riistan lihan kanssa.
  • Katso Flavor Guide -välilehdeltä lisätietoja puulajeista ja mausta.
Täysi kuvaus

Avain Bradley Tupakoitsijoiden menestykseen on Bradley-makukeksit. Keksien valmistamiseksi kovapuun sirut sidotaan toisiinsa tarkkoja määriä käyttäen kontrolloiduissa paineissa ja tiheyksissä. Savun maku määräytyy poltettavan puun lajin mukaan.

  • Leppä ja vaahtera antavat rikkaan ja selkeän maun, jota käytetään yleensä merenelävien kinkkujen ja pekonin kanssa.
  • Meskviitin ja hickoryn voimakkaampia ja selvästi erottuvia makuja käytetään yleisesti naudanlihan ja sianlihan tuotteiden, kuten sianlihan olkapäiden ja naudanlihan rintaliivien tupakoinnissa.
  • Omena ja kirsikka antavat makeamman, miedomman savun maun, jota käytetään yleensä siipikarjan ja luonnonvaraisen riistan lihan kanssa.
  • Katso Flavor Guide -välilehdeltä lisätietoja puulajeista ja mausta.

Bradley Smokers polttaa makukeksimen 20 minuutin välein, jolloin syntyy puhdas savu maku. Kun jokainen palaa, se työnnetään varovasti polttinelementistä seuraavalla keksillä, joka sammutetaan vesikannussa. Jakso jatkuu niin kauan kuin tupakoitsija on täynnä bisettejä.

Kun puu palaa, savu maku syntyy palamisen ensimmäisissä minuutteissa. Kun puu tuottaa tarpeeksi lämpöä palamaan yksinään, se tuottaa korkeita lämpötiloja, happoja, hartseja ja kaasuja. Ne vääristävät savustetun ruoan makua ja ulkonäköä. Kun puu palaa tähän vaiheeseen, keitto-olosuhteita ei voida hallita. Bradley Flavor Bisquettes -arvostelut arvaukset poistetaan.

Bradley-makukeksit eivät vain tuhoa toivottua lämpöä, vaan myös Bradley-tavalla tuotettu savu on neljä kertaa puhtaampaa kuin savu, joka muodostuu samanlaisista irtonaisista siruista, jotka poltetaan paistinpannuun tai poltinrasiaan.

Bradley-tupakoitsija kuluttaa bisettejä nopeudella noin yksi 20 minuutin välein. Tupakoitsijan toimintakustannukset ovat siis alle punta (GBP = 1,2 euroa) tunnissa.

Sävellys

Bradley-makukeksit valmistetaan luonnollisista lehtipuista ilman lisäaineita. British Columbia Institute of Technologyn tekemät testit ovat osoittaneet, että Bradley-makukeksit tuottavat savua neljä kertaa puhtaammin kuin paistoastiassa tai polttorasiassa palanut identtiset sirut.

  • 99,98% luonnollinen lehtipuu tai hedelmäpuu
  • 0,02% kollageeni – luonnollinen aine, jota käytetään sideaineena
Alkuperä

EU: n puutavara-asetus velvoittaa laillisesti puutavarakauppaa harjoittavat yritykset huolehtimaan asiaankuuluvuudesta, jos ne käyvät kauppaa puulla tai puupohjaisilla tuotteilla EU: ssa. Säännösten tarkoituksena on estää laittomat hakkuut. Kaikiin Bradley-bisetteihin sovelletaan tätä huolellisuusprosessia, jonka toteuttaa eurooppalainen jakelija yhdessä valmistajan kanssa.

Orgaaninen tila

Jotkut asiakkaat ovat kysyneet Bradley Bisquettesin orgaanisesta asemasta. Kysymys on annettu maaperiliitolle, joka ottaa itsensä päättämään välimiestä tällaisissa asioissa. Meille on varmistettu, että keksit täyttävät vaatimukset, vaikka meillä ei ole muodollista sertifikaattia. Asiakkaat voivat kääntyä Soil Association -järjestöön luottaen siihen, että keksi täyttää heidän vaatimuksensa.

Maku-opas

Tuotekoodit
MAKU 24 PAKKAUS 48 PAKKAUS 120 PAKKAUS
Leppä BTAL24 BTAL48 BTAL120
Omena BTAP24 BTAP48 BTAP120
Kirsikka BTCH24 BTCH48 BTCH120
hikkoripuu BTHC24 BTHC48 BTHC120
Jim Beam BTJB24 BTJB48 BTJB120
Vaahtera BTMP24 BTMP48 BTMP120
mesquite BTMQ24 BTMQ48 BTMQ120
Tammi BTOK24 BTOK48 BTOK120
Tyynenmeren sekoitus BTPB24 BTPB48 BTPB120
Pekaanipähkinä BTPC24 BTPC48 BTPC120
Viski tammi BTWOSE24 BTWOSE48 BTWOSE120
Erityinen sekoitus BTSB24 BTSB48 BTSB120
Salvia BTSG24 BTSG48
Olut BTBR24 BTBR48
Chilikumina BTCC24 BTCC48
Hunter’s Blend BTHB24 BTHB48
Karibian sekoitus BTCB24 BTCB48
Viisi makulajikepakkausta BTFV120

Vakiokeksit

Leppäseoskeksit

Apple Blend -keksit

Kirsikkasekoituskeksit

Hickory sekoituskeksit

Jim Beam -keksit

Vaahterasekoituskeksit

Mesquite Blend Bisquettes

Tammesekoituskeksit

Tyynenmeren sekoituskeksit

Pekaanipähkinän sekoituskeksit

Erityiset sekoituskeksit

Viski tammikeksit

Ensiluokkaiset keksit

Bradley Premium -keksit ovat saatavana 24 ja 48 pakkauksessa

Olutkeksit

Karibian sekoituskeksit

Chili-kuminakeksit

Inkivääri seesamikeitot

Hunter's Blend -keksit

Sage Blend -keksit

Tilaa omasi tänään

X