Yleiset kysymykset
Miksi kylmäsavu on niin tärkeä?
Savun luominen ilman lämpöä on paras tapa hallita savustettavan ruoan makua. Useimmilla savustimilla syntyy lämpöä puun polttamisesta. Kun puu palaa sytytyksestä täydelliseksi tuhkaksi, puu tuottaa lämpöä. Siinä vaiheessa, kun puu kuluttaa itseään (palaa ilman lämmönlähdettä), se tuottaa paljon lämpöä. Tässä vaiheessa savua syntyy hyvin vähän ja ruoan tai grillisavustimen lämpötila on hallitsematon. Savustin tuottaa paljon paremman makuisen ruoan, jos lämpötila ja savu pysyvät tasaisella ja valvotulla tasolla.
Mitä eroa on kylmä- tai kuumasavustetulla tuotteella?
Useimmat jälleenmyyntiä varten valmistetut savustetut elintarvikkeet ensin graavataan ja sitten kylmäsavustetaan. Kylmäsavustus tapahtuu yleensä alle 100 °F tai sitä alemmissa lämpötiloissa, joka polttaa tai muuttaa nestemäiseksi rasvaa. Lämpöä lisätään savustuksen lopussa ulkonäön ja maun vuoksi. Kuumasavustettu ruoka tarvitsee hyvin vähän graavausta ja sen ulkonäkö, maku ja rakenne ovat täysin kypsennetyn ruoan kaltaisia.
Mikä on lihan graavi?
Lihan graavi on suolan ja sokerin yhdistelmä. Se voi olla nestemäinen (suolaliuos) tai karkea ja rakeinen (graavi). Se voi sisältää monia muita ainesosia maun parantamiseksi tai lihan säilyttämiseksi. Lihagraavia voi ostaa ruokakaupoista, lihatarvikekaupoista tai makkaroihin ja kinkkuihin erikoistuneista lihakaupoista. Voit myös tehdä omasi, mutta varmista, että sinulla on oikea savustinresepti ja tiedät oikeat mittasuhteet tuotteelle, jota savustat.
Voidaanko ruokaa kylmäsavustaa graavaamatta sitä ensin?
Kyllä voidaan. Tämä on yksi kolmesta tavasta kylmäsavustaa ruokaa. Ota tuore lihavalmiste suoraan kylmävarastosta ja savusta mahdollisimman viileässä lämpötilassa. Älä anna savustimen lämpötilan mennä yli 100 F. Mausta tai marinoi maun mukaan. Savusta vain 1-2 tuntia ja kypsennä sitten normaalisti. Pidä savustimen yläosassa oleva vaimennin täysin auki, koska se auttaa pitämään lämpötilan alhaisena. Tämä voi olla hieman hankalaa keskellä kesää, kun ilman lämpötila on yli 60 (Fahrenheit) astetta. Voit luoda uusia makuja, jotka ovat fantastisia.
Paljonko Bradley Smokerilla savustaminen maksaa?
Bradley Smokerin kanssa savustaminen maksaa noin 1,00 dollaria tunnilta. Tämä on suunnilleen saman hintaista kuin kaupasta ostettujen puupalojen käyttö.
Miten Bradley tekee makubisquettet?
Se on salaisuus. Kerromme kuitenkin, että bisquettet valmistetaan kokonaan luonnontuotteista ja käyttämämme puu on puhdasta eikä sitä ole käytetty mihinkään muuhun tarkoitukseen ennen kuin teimme siitä bisquetten.
Kauanko Bradley on tehnyt savustimia ja bisquetteja?
Olemme valmistaneet grillisavustimia ja ruokatuotteita puutarhakokeille ja ravintola-alalle vuodesta 1986 lähtien. Monet maailman hienoimmista hotelleista ja ravintoloista savustavat omia ruokiaan Bradley Smokerilla. Tutustu reseptisivuumme tai Bradley Smoker Youtube-kanavaan saadaksesi lisätietoja savustimella valmistettavien ruokien valikoimasta.
Millainen puu sopii yhteen äyriäisten kanssa?
Tietyt puulajit antavat paremman maun eri elintarvikeryhmissä. Tähän ei olekiveen hakattua sääntöä, voit yrittää käyttää hikkoria tai meskiteä sianlihan, naudanlihan tai punaisen riistalihan kanssa. Kaikenlaiset äyriäiset ovat erinomaisia lepällä, vaahteralla tai omalla erikoissekoituksellamme. Hedelmäpuulajit toimivat erittäin hyvin siipikarjan ja makean veden kalojen kanssa. Kokeile kirsikkaa villiankan tai kanan kanssa.
Voidaanko Bradley-bisquettejä käyttää muissa savustimissa, grillisavustimissa ja grilleissä?
Kyllä, meillä on 24:n kappaleen paketti bisquettejä saatavilla kaikissa mauissamme, joita voit ostaa ruokakaupoista jne.
Kauanko savugeneraattori tekee savua?
Niin kauan kuin haluat! Jokainen bisquette palaa 20 minuuttia, joten kun olet ladannut bisquetten syöttöletkusi, sinun on ladattava se uudelleen 8 tunnin kuluttua.
Kuinka monta puubisquetteä tunnissa käytetään?
Jokainen bisquette palaa 20 minuuttia. Joten kolme keksiä käytetään tunnissa.
Miksi grillattu naudanrintani kuivui?
Paistin valelu tai erityisen kastikkeen käyttö voi auttaa pitämään kosteuden sisällä. Lisää vinkkejä naudanrinnan savustukseen löydät täältä.