Bradley Smoker Suositukset

Ravintoloitsijat

” Olen käyttänyt Bradley Smokeria kuusi vuotta ja se on mullistanut ruokalistamme ravintoloissa siihen pisteeseen, että myymme jopa de Beauvoir -savustettua lohta Selfridgesin ruokahallissa. Vaikka käytämme niitä kaupallisesti kaikissa ravintoloissamme, ne ovat fantastisia myös kotikäytössä, jos olet innokas kalastaja, savustaja tai kokeileva kokki, jolla on se kotona autotallissa tai vajassa. ”

– Mark Hix, kokki ja ravintola

” Bradley Smokerin käyttö antaa meille uuden teknisen näkökulman kehittäessämme uusia reseptejä. Savun johdonmukaisuus antaa tälle tuotteelle johdonmukaisen luotettavuuden, jota tarvitsemme ruoanlaittomme tarkan luonteen vuoksi. Muut savustimet ovat usein arvaamattomia. ”

– Nathan Outlaw, kokki ja ravintoloitsija

” Gortonsissa käytämme Bradley Smokersia moniin erikoisruokiin, varsinkin riista-aikaan. Kiireisessä ravintolakeittiössä ne tarjoavat meille joustavuutta luoda omia savustettuja ruokalajeja huomattavan helposti ja tehokkaasti. ”

– Peter Gorton, kokki ja ravintoloitsija

Field Sportsmen

” Bradley Smoker tuo uuden ulottuvuuden ruoanlaittoon, jossa maku ja rakenne on taattu. Se tekee riistakaudesta pidemmän sallimalla meidän pidentää säilyvyysaikaa, kun on runsaasti kauden riistaa käytettävissä. Fantastinen tapa tuoda lisäarvoa ja erilainen ruokailukokemus. ”

– Jose Souto, kenttäurheilija ja ruokakirjoitt
aja (Jose on kokkilehtori Lontoon Westminster Kingsway Collegessa, jossa Bradley Tupakoitsijoita käytetään opetuskeittiöissä.)

Tilaa omasi tänään