Bradley makubisquettet

TIIVISTELMÄ

Bradley Smokersin menestyksen avain ovat makubisquettet (Bradley Flavour Bisquettes). Bisquettien tuottamiseksi tarkka määrä lehtipuulastuja sidotaan yhteen valvotulla paineella ja tiheydellä. Savun maku määräytyy poltettavan puun lajin mukaan.

Leppä ja vaahtera antavat runsaan ja erottuvan maun, jota käytetään yleisesti merenelävien, kinkkujen ja pekonin kanssa.

Meskiten ja hikkorin vahvempia ja selvästi erottuvia makuja käytetään yleisesti naudanlihan ja sianlihatuotteiden, kuten sian lavan ja naudan rintalihan savustamiseen.

Omena ja kirsikka antavat makeamman ja miedomman savuaromin, jota käytetään yleisesti siipikarjan ja riistanlihan kanssa.
Katso lisätietoja puulajeista ja mausta Makuopas-välilehdeltä.

TÄYDELLINEN KUVAUS
Bradley Smokersin menestyksen avain ovat makubisquettet (Bradley Flavour Bisquettes). Bisquettien tuottamiseksi tarkka määrä lehtipuulastuja sidotaan yhteen valvotulla paineella ja tiheydellä. Savun maku määräytyy poltettavan puun lajin mukaan.

Leppä ja vaahtera antavat runsaan ja erottuvan maun, jota käytetään yleisesti merenelävien, kinkkujen ja pekonin kanssa.
Meskiten ja hikkorin vahvempia ja selvästi erottuvia makuja käytetään yleisesti naudanlihan ja sianlihatuotteiden, kuten sian lavan ja naudan rintalihan savustamiseen.

Omena ja kirsikka antavat makeamman ja miedomman savuaromin, jota käytetään yleisesti siipikarjan ja riistanlihan kanssa.
Katso lisätietoja puulajeista ja mausta Makuopas-välilehdeltä.

Bradley Smokers polttaa makubisquetten 20 minuutin välein, jolloin syntyy puhdas savumaku. Kun jokainen on palanut, uusi bisquette työntää sen varovasti polttoelementistä sammutettavaksi vesiastiaan. Sykli jatkuu niin kauan kuin savustin on täynnä keksejä.

Kun puu palaa, savun maku syntyy palon ensimmäisten minuuttien aikana. Kun puu tuottaa tarpeeksi lämpöä jatkaakseen palamista, se tuottaa korkeita lämpötiloja, happoja, hartseja ja kaasuja. Ne vääristävät savustettujen elintarvikkeiden makua ja ulkonäköä. Kun puu palaa tähän vaiheeseen, kypsennysolosuhteita ei voida hallita. Bradley makubisquettet poistavat arvailun.

Bradley makubisquette ei ainoastaan poista ei-toivottua lämpöä, vaan Bradleyn tapaan tuotettu savu on neljä kertaa puhtaampaa kuin savu, joka on tuotettu samanlaisilla irtonaisilla lastuilla, jotka on poltettu pannussa tai polttopakkauksessa.

Bradley Smoker kuluttaa bisquetteja noin kerran 20 minuutissa. Savustimen toimintakustannukset ovat näin ollen alle punnan (£ = 1,2 euroa) tunnissa.

KOOSTUMUS

Bradley makubisquettet valmistetaan luonnollisesta lehtipuusta ilman lisäaineita. Brittiläisen Columbia Institute of Technologyn tekemät testit ovat osoittaneet, että Bradley makubisquetten tuottama savu on neljä kertaa puhtaampaa kuin savu, joka on tuotettu samanlaisilla lastuilla, jotka on poltettu paistinpannulla tai palolaatikossa.

  • 99,98 % luonnollista lehtipuuta tai hedelmäpuuta
  • 0,02 % kollageenia – luonnollinen aine, jota käytetään sideaineena
ALKUPERÄ

EU:n puutavara-asetus velvoittaa laillisesti puutavarakauppaa käyvät yritykset noudattamaan asianmukaista huolellisuutta, jos ne käyvät kauppaa puutavaralla tai puutuotteilla EU:ssa. Säännösten tarkoituksena on estää laittomat hakkuut. Kaikkiin Bradley bisquettesiin sovelletaan tätä prosessia, jonka eurooppalainen jakelija suorittaa yhdessä valmistajan kanssa.

LUOMUSTATUS

Jotkut asiakkaat ovat tiedustelleet Bradley bisquettesin luomustatusta. Kysymys on toimitettu maaperäyhdistykselle, joka ottaa sen itselleen selvitykseen tällaisissa asioissa. Meille on vakuutettu, että bisquettet täyttävät vaatimukset, vaikka meillä ei olekaan virallista sertifiointia. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä maaperäyhdistykseen luottaen siihen, että bisquette täyttää heidän vaatimuksensa.

MAKUOPAS

Tuotekoodit
MAKU 24 PAKKAUS 48 PAKKAUS 120 PAKKAUS
Leppä BTAL24 BTAL48 BTAL120
Omena BTAP24 BTAP48 BTAP120
Kirsikka BTCH24 BTCH48 BTCH120
hikkoripuu BTHC24 BTHC48 BTHC120
Jim Beam BTJB24 BTJB48 BTJB120
Vaahtera BTMP24 BTMP48 BTMP120
mesquite BTMQ24 BTMQ48 BTMQ120
Tammi BTOK24 BTOK48 BTOK120
Tyynenmeren sekoitus BTPB24 BTPB48 BTPB120
Pekaanipähkinä BTPC24 BTPC48 BTPC120
Viski tammi BTWOSE24 BTWOSE48 BTWOSE120
Erityinen sekoitus BTSB24 BTSB48 BTSB120
Salvia BTSG24 BTSG48
Olut BTBR24 BTBR48
Chilikumina BTCC24 BTCC48
Hunter’s Blend BTHB24 BTHB48
Karibian sekoitus BTCB24 BTCB48
Viisi makulajikepakkausta BTFV120

Vakiokeksit

Leppäseoskeksit

Apple Blend -keksit

Kirsikkasekoituskeksit

Hickory sekoituskeksit

Jim Beam -keksit

Vaahterasekoituskeksit

Mesquite Blend Bisquettes

Tammesekoituskeksit

Tyynenmeren sekoituskeksit

Pekaanipähkinän sekoituskeksit

Erityiset sekoituskeksit

Viski tammikeksit

Ensiluokkaiset keksit

Bradley Premium -keksit ovat saatavana 24 ja 48 pakkauksessa

Olutkeksit

Karibian sekoituskeksit

Chili-kuminakeksit

Inkivääri seesamikeitot

Hunter's Blend -keksit

Sage Blend -keksit

Tilaa omasi tänään

X